Kostvejledning

Du får personlig kostvejledning gennem hele dit forløb

For at sikre dig et godt resultat med varigt vægttab, vil du gennem hele forløbet hos os,  få tilknyttet en professionel kostvejleder. Kostvejlederen vil hjælpe dig med idéer til kost samt sunde opskrifter, der vil desuden blive rådgivet i anbefalet fordeling af energigivende næringsstoffer. Vi ved at et vægttab kan være en stor udfordring og derfor gør vi meget ud af at følge og rådgive vores patienter tæt i hele forløbet.

Kostvejlederen vil kontakte dig regelmæssigt, for at følge op på dit vægttab og for at høre om hvordan du har det fysisk samt mentalt. Den mentale del er en meget vigtig del af et vægttab, og derfor er det også en del af samtalerne. Vores erfaring er, at dette giver dig det maksimale udbytte af dit forløb.

Når dit forløb nærmer sig en afslutning, vil den viden og vejledning du har fået undervejs fra din personlige kostvejleder, være med til at give dig de bedste forudsætninger, for en sund livsstil og derigennem opnå et vægttab der holder hele livet.

Hvis du fortsat ønsker kostvejledning efter endt behandling, bedes du kontakte klinikken.

kostvejleder

Det er vigtigt du selv tager ansvar for hvad du spiser

Du skal se den kostplan som bliver udarbejdet af kostvejlederen, som idéer til din daglige kost. Det er vigtigt at du selv tager del i hvad du spiser i den periode hvor du er i behandling, da det hjælper dig til at holde vægten bagefter.

Kontakt klinikken for en uforpligtende samtale

Som privatpatient kan vi sikre dig en hurtig undersøgelse og behandling, uden henvisning fra din egen læge.

Kontakt klinikken på mail@vaegttabscenter.dk eller via vores kontakt formular.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer